Wie zijn wij?

Meet The Dog Team

Onze omgeving en wij. 

Wij wonen met ons gezin en onze honden in het midden van het land in een bosrijke omgeving. Soesterberg ligt op de Utrechtse Heuvelrug en de Soesterduinen liggen op steenworp afstand van ons huis. We gaan dagelijks met de honden naar het bos of de duinen, dat vinden ze heerlijk.  En wij ook! Of we gaan wandelen, hardlopen of fietsen in het bos, de honden gaan altijd mee. Niet alleen thuis maar ook op korte en lange vakanties door heel Europa. Ze zijn in meer dan 15 verschillende landen geweest. Van de stranden van St Tropez tot Alpe D’huez, van Rimini tot Pula, van Barcelona tot Berlijn.  

Natuurlijk zijn de honden onderdeel van ons gezin maar ze zijn zeker niet allesbepalend. De kinderen studeren, Simone heeft haar eigen praktijk en Peter is zeer actief in het bedrijfsleven. De enige reden waarom we af en toe een nestje fokken is omdat we energie krijgen van het delen van onze passie en dat we de contacten die we hieraan overhouden erg fijn vinden. 

Ons thuis

Ons huis is omringd door verschillende tuinen. De honden wonen bij ons in huis en zomers zijn ze veel buiten te vinden waar ze spelen en slapen. Wel zijn ze zeer waaks en wanneer je onze oprijlaan opkomt zullen ze je zeker komen begroeten. Wanneer je hen vriendelijk tegemoet treedt is het ijs al snel gebroken, ook voelen ze haarfijn aan of iemand kwade zin heeft. Het is dan onverstandig binnen het hek te komen. 

Binnen hebben we veel plekken in huis waar de honden kunnen liggen maar ze liggen het liefst op de bank. Ons huis is ingericht op de witte haartjes die Dalmatische honden het hele jaar door verliezen. Robotstofzuigers zijn onze beste vrienden. 

De honden lopen nagenoeg nooit aan de riem, dat is niet nodig. We wonen in een bosrijke omgeving en de honden lopen afgewisseld in de bossen of in de Soester Duinen heerlijk te rennen. Ook is vlakbij een grote bosvijver waar de honden in de zomer heerlijk kunnen afkoelen.